Beschrijving

Op een heerlijk rustige locatie in de wijk 't Zwering, gelegen aan een verkeersarm pleintje, treft u deze zeer ruime, vrijstaande woning. Naast een ruime woonkamer, gesloten keuken, inpandig te bereiken garage, overdekt terras en 2 badkamers, beschikt de woning over maar liefst 5 slaapkamers en een groot dakterras.  Bijna vanzelfsprekend biedt de tuin voldoende buitenruimte om altijd wel een plekje in de zon of de schaduw te kunnen vinden en is door het omliggende groen het echt heerlijk toeven bij lekker weer. Op de oprit is voldoende ruimte voor 2 auto's.

In de nabije omgeving zijn alle wenselijke voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Bovendien is de woning gunstig gelegen ten opzichte van het buitengebied, diverse ontsluitingswegen en de snelweg A35

Indeling

Bij binnenkomst bevindt u zich in de centrale hal, waar u de trap naar de eerste verdieping, het toilet, de meterkast en gardrobe treft en die toegang geeft tot de garage en kelder. Als u dan doorloopt komt u terecht in de ruime, heerlijk lichte woonkamer, met aan uw linkerhand het eetgedeelte met dubbel openslaande deuren naar de tuin. 

Aansluitend aan het eetgedeelte is de doorgang naar de nette keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en  met lekker veel opbergruimte. In de keuken is voldoende ruimte om een tafel te plaatsen. Naast de keuken treft u nog de bijkeuken, met ruimte voor de wasmachine en droger. Ook vanuit hier kunt u naar de achtertuin en de garage.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping, geeft de overloop toegang tot een drietal ruime, prettig lichte slaapkamers en de eerste van twee badkamers. De badkamer op deze verdieping is voorzien van douche, hoekbad, wastafel en toilet.  Vanaf de overloop kunt u via een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Op deze verdieping zijn nog een vierde en vijfde slaapkamer te vinden. Ook is er de tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De grootste van de twee slaapkamers geeft toegang tot een zeer ruim dakterras.

Balkon

De woning beschikt over een groot dakterras van maar ruim 18 m².

Tuin

Rondom de woning ligt een heerlijke tuin met veel privacy en meerdere zitplekken.

Bijzonderheden

* vrijstaande woning
* rustig gelegen
* 5 slaapkamers
* 2 badkamers
* groot dakterras
* inpandig te bereiken garage
* parkeren op eigen terrein

Kenmerken