Beschrijving

Hebben wij uw droomhuis in de verkoop?

Gelegen in de wijk Boswinkel-De Braker treft u deze keurig bewoonde, ruime, uitgebouwde tussenwoning. Het huis telt 4 slaapkamers, beschikt over een modern uitgevoerde keuken en badkamer, heeft een dakterras, een onderhoudsarme tuin met overkapping en is bovendien instapklaar. Wat wilt u nog meer?

In de nabije omgeving zijn alle wenselijke voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen, speelplaatsen, sportfaciliteiten, gezondheidscentra en openbaar vervoer. Het Zweringbeekpark ligt praktisch om de hoek, het gezellige stadscentrum is ongeveer 10 minuten fietsen en ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse ontsluitingswegen en de snelweg A35.

We kunnen stellen dat dit huis gewoon heel veel te bieden heeft!

Indeling

U betreedt de woning in de prettig lichte hal. Hier treft u de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en een trapkast. Als u vervolgens doorloopt komt u in het woongedeelte met aan uw linkerhand een modern uitgevoerde keuken in hoekopstelling. Deze is van diverse apparatuur voorzien, waaronder een koel- vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren van waaruit u zo doorloopt naar de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer en vloerverwarming.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich een drietal prettig lichte slaapkamers en de moderne badkamer die is voorzien van toilet, wastafel en inloopdouche. Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping. Uitgezonderd van de badkamer is deze verdieping voorzien van een nette laminaatvloer.

Tweede verdieping

Hier is nog een 4e (slaap)kamer te vinden en is verder ruimte voor de wasautomaat en -droger. Er is bergruimte gecreëerd door middel van schuifdeuren. Verder kunt u vanaf deze verdieping naar het ruime, op het zuiden gelegen dakterras.

Tuin

Achter de woning bevindt zich een prettige, op het noorden georiënteerde, onderhoudsarme tuin. De aan het huis grenzende overkapping geeft u de mogelijkheid om ook bij minder goed weer optimaal van de buitenruimte te genieten. Achter op het perceel bevindt zich een vrijstaande houten berging.

Bijzonderheden

* Tussenwoning
* Uitgebouwd aan de achterzijde
* 4 slaapkamers
* Modern uitgevoerde keuken en badkamer
* Instapklaar
* Onderhoudsarme tuin met overkapping
* Dakterras op het zuiden

Kenmerken