Beschrijving

Op zoek naar een modern uitgevoerd hoekwoning met zonnige, zeer ruime, tuin?

Gelegen in de wijk de Helmerhoek op zeer korte afstand van alle voorzieningen, treft u deze goed onderhouden hoekwoning. Dit praktische huis beschikt over een moderne keuken voorzien van diverse apparaten, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. Achter de woning ligt een zonnige, diepe achtertuin met achterom, overkapping en 2 bergingen.

In de nabije omgeving zijn alle wenselijke voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen, sportgelegenheden, openbaar vervoer en zorg. Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse ontsluitingswegen.

Indeling

U betreedt de woning in de hal, hier bevindt zich eveneens het toilet en de trapopgang naar de 1e etage. Als u vervolgens doorloopt komt u terecht in de lichte tuingerichte woonkamer, aansluitend de keuken voorzien van neutrale, moderne inbouwkeuken met diverse apparaten. De woonkamer geeft tevens toegang tot de zeer ruime tuin met veel privacy.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treffen we een drietal slaapkamers en de moderne, neutraal uitgevoerde,  badkamer.

Tweede verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolder met slaapkamer en een ruime voorzolder

Tuin

Met deze woning beschikt u over een zonnige, diepe tuin die op het noordwesten is gelegen. Door de diepte is er nagenoeg altijd zon in de tuin te vinden.  Naast een vrijstaande stenen berging bevindt zich ook nog een ruime blokhut op het perceel. Dankzij de overkapping kunt u ook bij minder goed weer optimaal genieten van de buitenruimte.

Bijzonderheden

* diepe tuin
* goed onderhouden
* 4 slaapkamers
* moderne keuken en badkamer
* nabij alle voorzieningen en uitvalswegen

Kenmerken