Beschrijving

Aan een doorgaande weg gelegen, nabij het centrum, treft u deze ruime twee-onder-een-kap-woning met een grote L-vormige woonkamer, 4 slaapkamers en grote berging/hobbyruimte. Het huis staat op een ruim perceel van maar liefst 305 m². De woning is intern enigszins gedateerd, maar biedt daarom nog alle mogelijkheid om uw eigen stempel erop te drukken.

Afgezien van het gezellige centrum van Enschede heeft u eigenlijk alles in de buurt. Zo is de supermarkt bijvoorbeeld maar 7 minuten lopen, zijn er verschillende scholen in de nabije omgeving te vinden  en is het Wooldrikspark ook lekker dichtbij.  Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse ontsluitingswegen.

Indeling

U komt de woning binnen in de hal, waar u aan uw rechterhand de trapopgang naar de eerste verdieping vindt, met daaronder de kelder. Links van u bevindt zich het toilet en kunt u richting de functionele keuken, voorzien van kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Hier is tevens ruimte voor de wasmachine en vindt u de achterdeur.

Loopt u rechtdoor in de hal, dan komt u terecht in de grote L-vormige woonkamer voorzien  van een inbouwhaard. Aan de tuinzijde van de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Ook kunt u vanuit hier naar de heerlijk ruime, zonnige achtertuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping kunt u vanaf de overloop naar een drietal slaapkamers van ongeveer 12m² , 11m² en 6m². De tweede slaapkamer, aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot een inpandig balkon. Ook op deze verdieping bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van toilet, douche in wastafel en vanuit hier kunt u naar het dakterras dat boven de keuken gelegen is.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is via een vaste trap te bereiken. Op de voorzolder treft u de ketel en is de nodige bergruimte te vinden voor zaken die u wat minder vaak gebruikt. Ook is op deze verdieping de vierde slaapkamer (ongeveer 10 m²) te vinden.

Balkon

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een inpandig balkon van 2,86 m². Aan de achterzijde boven de keuken is een dakterras gesitueerd van net geen 8 m².

Tuin

Achter de woning ligt een heerlijk diepe, zonnige tuin met veel groen en meerdere terrassen.

Bijzonderheden

* twee-onder-een-kap-woning
* 4 slaapkamers
* ruim perceel
* grote hobbyruimte
* nabij het centrum

Kenmerken