Beschrijving

Centraal gelegen in de buurt Tuindorp Broekheurne, aan een rustige verkeersluwe straat treft u deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning. De woning beschikt over een prettig lichte woonkamer, grote keuken en maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers.  Parkeren kan eenvoudig voor de deur.

In de nabije omgeving zijn alle wenselijke voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en sportgelegenheden.  Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en de snelweg A35.

Indeling

Bij het betreden van de woning komt u in de gang met  achter een deur de trap naar de eerste verdieping en aan uw rechterhand de doorgang naar de prettig lichte woonkamer. Een dubbele openslaande deur biedt toegang tot een knusse achtertuin.  Aansluitend aan de woonkamer treft u de grote functionele keuken. Hier is voldoende ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken kunt u naar de tuin die schuin voor de woning gelegen is. Ook kunt u vanuit de keuken naar de ruime badkamer
met bad, toilet en opstelling voor de wasmachine.

Eerste verdieping

Boven biedt de overloop toegang tot een drietal slaapkamers, een bescheiden 2e badkamer met douche en toilet en de vaste trap naar de 2e etage.

Tweede verdieping

Op de tweede etage is een 4e slaapkamer. Hier is achter de knieschotten de nodige bergruimte te vinden.

Tuin

Schuin voor de woning ligt een onderhoudsarme ruime voortuin met diverse mogelijkheden en achter de woning is een knusse tuin te vinden met daarin een grote berging.

Bijzonderheden

* Twee-onder-een-kap-woning
* Vier slaapkamers
* Grote keuken
* Verkeersluwe straat

Kenmerken