Omschrijving

Gelegen op een toplocatie in het villapark Stokhorst, treft u deze karakteristieke woning. Op een riante hoekkavel, van maar liefst 2000m², gelegen is dit woonhuis met kantoor-/ruimte een absolute buitenkans. In de nabije omgeving treft u diverse voorzieningen waaronder sportgelegenheden, scholen en winkels. Hoewel Stokhorst nabij het buitengebied gelegen is, is de wijk door de aanwezigheid van diverse uitvalswegen uitstekend bereikbaar.

Naast de mooi aangelegde rustige tuin, kent dit charmante huis nog vele prachtige, authentieke details. Doordat de tuin rondom de woning is gesitueerd en bovendien een vrije uitkijk aan de voorzijde heeft, is er een bijzonder gevoel van ruimtelijk wonen. Verder is de kantoor-/praktijkruimte ook zeer geschikt om dienst te doen als gastenverblijf of woonruimte voor bijvoorbeeld een au pair. Bovendien heeft het kantoor een eigen adres aan de Breckelenkamplaan 1 te Enschede

Al met al is dit dan ook een zeer bijzondere woning.

Indeling

U komt de woning binnen via de ruime entree met trapopgang. Vanuit deze centrale hal kunt u naar de nette keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken is overigens ook te bereiken via de hal/bijkeuken met plaats voor de wasmachine en droger, met achterdeur naar de buitenplaats. Vanuit de keuken kan men naar de kelder die ruimte biedt voor proviand en de verwarmingsinstallatie. Aangrenzend aan de centrale hal zijn verder de master-bedroom met twee inbouwkasten, badkamer met dubbele wastafel en douche en apart het toilet met fontein gesitueerd. Ook biedt de hal toegang tot de royale, tuingerichte, Z-vormige, woonkamer met openhaard en schuifpui.

Eerste verdieping

Via de trap bereikt u de overloop met diverse bergruimtes en kunt u naar nog twee ruime slaapkamers. De grootste van deze twee slaapkamers is voorzien van inbouwkasten en beiden voorzien zijn van wastafel.

Tuin

De parkachtige tuin is rondom de woning gesitueerd. Of het nu gaat om een vijver, grasveld, bomen of om beschutte plekjes, de tuin heeft het allemaal. Vanaf de Brecklenkamplaan rijdt u het terrein op met parkeerplaatsen voor minstens 3 auto's. De parkeerplaats verleent toegang tot de garage, via de patio/binnentuin bereikt u het kantoor, de entree van de woning is te bereiken middels een verhard pad met sierbestrating.

Bijzonderheden

In het bijgebouw , dat dateert uit 1992, vindt u de kantoor- /praktijkruimte, voorzien van diverse inbouwkasten. De kantoor-/praktijkruimte heeft een eigen entree/ontvangstruimte welke tevens toegang biedt tot de hal, eveneens met eigen opgang, waar de meterkast en cv-ketel voor het bijgebouw zich bevinden. Hier is tevens het toilet. Vanuit de hal is op haar beurt de garage te bereiken. Verder is in het bijgebouw nog een apart toegankelijke schuur gesitueerd.

Kenmerken