Beschrijving

Gelegen op een prachtige locatie, vlakbij het centrum van Enschede, treft u op de eerste woonlaag dit ruime 4-kamerappartement. De woning beschikt over een grote woonkamer, gesloten keuken en 3 slaapkamers. Met ook nog eens 3 balkons is er daarnaast beschikking over voldoende buitenruimte om van goed weer te genieten.

Het complex ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het centrum en in de directe omgeving zijn dan ook alle wenselijke voorzieningen te vinden. Denk daarbij aan natuurlijk winkels, het openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten, uitgaansgelegenheden en het Blijdensteinpark.

Het appartement en de garage worden los van elkaar aangeboden, waarbij de prijs van de garage € 19.000,00 bedraagt.

Indeling

Het complex beschikt over een nette gemeenschappelijke entree, met brievenbussen, bellentableau en trappenhuis.

Op de woonverdieping aangekomen, betreedt u de woning in de ruime hal met gardrobe en meterkast. De hal biedt toegang tot keuken, het toilet, de nette badkamer die is voorzien van douche en wastafel, drie slaapkamers met balkon en de ruime woonkamer.

De woonkamer is eenvoudig in te delen in een zit- en eetgedeelte en geeft toegang tot het balkon behorende bij de grote slaapkamer. In de functionele, gesloten keuken is ruimte voor de wasmachine, droger, vrijstaande vaatwasser en een eetbar. De keuken zelf is voorzien van kookplaat, koelkast, combimagnetron en afzuigkap. Tevens vindt u hier de ketelopstelling.  Zoals aangegeven beschikt de woning over drie slaapkamers, waarvan er twee ruim en allen met balkon. 

Via het balkon dat te bereiken is vanuit de keuken en kleinste slaapkamer komt u bij de bergkast. Behorende bij het appartement is er een berging gelegen in het souterrain en is er de mogelijkheid om de garage erbij te kopen.

Balkon

De woning beschikt over 3 balkons gelegen aan beide zijden van het complex. Hierdoor is er eigenlijk altijd wel een plekje in de zon te vinden.

Bijzonderheden

* In het centrum gelegen
* Ruime woonkamer
* 3 slaapkamers
* mogelijkheid tot aanschaf garage (en daarmee gratis parkeerplek voor de garage)
* VvE kosten
 - appartement € 166,37
 - berging € 8,18
 - garage € 27,27
* voldoende parkeergelegenheid (vergunning nodig)

Kenmerken