Beschrijving

Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Op zoek naar een jaren'30 woning? Rustig wonen maar wel nabij het centrum? Dit is je kans!!

Aan een rustige straat gelegen, net buiten het centrum, in de wijk Boswinkel-De Braker, treffen we deze karakteristieke twee-onder-een-kap-woning met maar liefst 5 slaapkamers. Dit huis biedt volop kans om er je eigen stempel op te drukken en heeft nog charmante details die zo kenmerkend zijn voor de bouwperiode.  De badkamer bevindt zich op de begane grond en is tevens voorzien van een modern toilet op de 1e verdieping. Gezien de hoeveelheid slaapkamer is het verplaatsen van de badkamer naar de eerste verdieping zeker een optie.

In de nabije omgeving zijn tal van voorzieningen te vinden, waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer en het Cromhofpark. Verder is de woning gunstig gelegen ten  opzichte van diverse uitvalswegen.

Indeling

U betreedt de woning via de hal, waar zich de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. Loopt u door dan komt u terecht in een prettig lichte, ruime L-vormige woonkamer met aan de voorzijde een erker. In de achterbouw bevinden zich de keuken, bijkeuken en badkamer. De keuken is gedateerd en zal vervangen moeten worden.  In de bijkeuken vinden we de CV-ketel, en helemaal achterin de woning bevindt zich een eenvoudige badkamer, met wastafel, douche en toilet.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers. Vanuit de grootste slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, is de zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap, die achter een deur is weggewerkt. Ook is vanuit deze kamer een modern uitgevoerd toilet te bereiken. Met de nodige aanpassing zou op deze verdieping een badkamer kunnen worden gerealiseerd door een van de slaapkamers op te offeren.

Tweede verdieping

Op de zolderverdieping bevinden zich nog een tweetal tamelijk ruime slaapkamers.

Tuin

Achter de woning ligt een onderhoudsarme tuin met op de achterzijde van het perceel een vrijstaande houten berging.

Bijzonderheden

* Twee-onder-een-kap-woning
* Jaren'30
* Vrije uitkijk aan de voorzijde
* Nabij het centrum
* 5 slaapkamers

Kenmerken