Beschrijving

Op zoek naar een heerlijk rustig gelegen tussenwoning met zonnige tuin?

Gelegen aan een verkeerluwe straat dicht bij het gezellige centrum van Losser, treft u deze goed onderhouden tussenwoning. Dit praktische huis beschikt over een keurige keuken voorzien van neutrale inbouwkeuken met diverse apparaten,3 slaapkamers en de badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Achter de woning ligt een zonnige, diepe achtertuin.

In de nabije omgeving zijn verder alle wenselijke voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen, sportgelegenheden, openbaar vervoer en het centrum van Losser. Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse ontsluitingswegen .

Indeling

U betreedt de woning in de hal, hier bevindt zich eveneens het toilet en de trapopgang naar de 1e etage. Onder de trap bevindt zich een voorraadkast. Als u vervolgens doorloopt komt u terecht in de licht L-vormige doorzonwoonkamer, vanuit hier is de af te sluiten keuken te bereiken voorzien van neutrale inbouwkeuken met diverse apparaten. In de ruime bijkeuken is er plek voor de wasautomaat, extra vriezer en koelkast. Vanuit hier is de zonnige tuin te bereiken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treffen we een drietal slaapkamers en de praktische, neutraal uitgevoerde,  badkamer met wastafel en douche. 2 slaapkamers zijn voldoende groot voor een 2 persoonsbed, de kleinste is geschikt als kinderkamer.

Tweede verdieping

Middels vlizotrap te bereiken zolder met voldoende bergruimte.

Tuin

Met deze woning beschikt u over een zonnige, diepe tuin die op het noorden is gelegen. Door de diepte is er nagenoeg altijd zon in de tuin te vinden. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de berging.

Bijzonderheden

* diepe tuin
* goed onderhouden
* 3 slaapkamers
* neutrale keuken en badkamer
* nabij het centrum

Kenmerken